© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
vajrat

A ndikon vaji ekstra i virgjër i ullirit në humbjen e peshës ?

Vaji ekstra i virgjër i ullirit është një nga erëzat më të shëndetshme. Ofron antioksidantë si polifenole, acide yndyrore esenciale dhe vitaminë E të cilat kanë një veprim të mirë anti-inflamator.

Falë lipideve të shëndetshme me të cilat është i pasur, rrit aftësinë ngopëse, duke përfituar linja trupore përkatësisht humbje të peshës dhe shëndet.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.