© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A nevojitet ndonjë përgatitje e veçantë para rektoskopisë?

Para kryerjes së rektoskopisë nevojitet vetëm zbrazja e zorrëve me mënyra natyrale ose me klizmë. Përveç këtij përjashtimi, nuk nevojitet ndonjë përgatitje tjetër e veçantë.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.