© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
shtatezania

A pajtohesh që krahasuar me të dytën, shtatzënia e parë është më e rehatshme?😉

🔸️ ulesh dhe pushon sa herë që do

🔸️ flen sa të duash (nëse ta lejon bebja brenda teje)

🔸️ kujdesesh për veten, vishesh më mirë, del në shetitje rregullisht, han shëndetshëm, rri brenda në banjo sa gjatë të duash 🙂

🔸️ nuk e ndien veten me faj se a ka fjetur mjaft, a është ushqyer mirë dhe se a ndihet mirë fëmija që e dërgove në çerdhe ose në shkollë.

🔸️ të gjithë kujdesen për ty, të pyesin si ndihesh, a je e lumtur, a do të pish diçka?

🔸️ edhe nëse je e punësuar, por edhe nëse je në shtëpi, gjithmonë t’lejohet ta bêsh 1 ditë pushim, kurse në shtatzëninë e dytë je “e punësuar” 24 orë në ditë, 7 ditë të javës./ Poliklinika Dr. Memli

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.