Mon. Feb 6th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
shtatezania

A pajtohesh që krahasuar me të dytën, shtatzënia e parë ishte më e rehatshme?😉

🔸️ atëhere uleshe dhe pushoje sa herë që doje

🔸️ fleje sa të doje (nëse ta lejonte bebja brenda teje)

🔸️ kujdeseshe për veten, visheshe më mirë, dilje në shetitje rregullisht, haje shëndetshëm, rrije brenda në banjo sa gjatë të doje 🙂

🔸️ nuk e ndieje veten me faj se a ka fjetur mjaft, a është ushqyer mirë dhe se a ndihet mirë fëmija që e dërgove në çerdhe ose në shkollë.

🔸️ të gjithë kujdeseshin për ty, të pyesnin si ndiheshe, a je e lumtur, a do të pish diçka?

🔸️ edhe nëse ishe e punësuar, por edhe nëse ishe në shtëpi, gjithmonë t’lejoheje ta bêje 1 ditë pushim, kurse në shtatzëninë e dytë je “e punësuar” 24 orë në ditë, 7 ditë të javës.🙂

Burimi: Poliklinika “Dr.Memli”

 

You cannot copy content of this page