© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Shenjat që tregojnë se keni mungesë të vitaminës C

A përmban lëkura e limonit vlera të larta ushqyese ?

Vlera të larta ushqyese: Lëkura e limonit përmban një sasi të lartë të fibrave dhe vitaminës C, si dhe sasi të vogla të kalciumit, kaliumit dhe magnezit.

D-limonene, një përbërës që i jep limonit aromën e tij karakteristike, gjendet gjithashtu në lëkurë dhe është përgjegjës për shumë nga përfitimet shëndetësore të këtij fruti.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.