Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Hudhra

A po e përdorni hudhrën siç duhet?

Pasi ta prisni hudhrën, lëreni së paku 10 minuta pa gatuar ose pa e konsumuar.

Kjo duhet për të çliruar allicinën, një substancë me veti anti inflamatore dhe antibakteriale./Mësimet e Diolës