A po i ndal Koronavirusi shkarkimet në Shëndetësi?

loading...

Kosova tani po përballet me një “vrasës” të padukshëm që quhet Coronavirus.

Megjithëse ky virus ka ngjallur panikë mjaft të madhe tek populli, një pjesë tjetër e Shëndetësisë  mund t’a konsiderojnë veten me mjaft fat sepse gjendja aktuale e krijuar nga Coronavirusi ka bërë një zhvendosje të lehtë kohore të shkarkimeve në shëndetësi vlerësojnë disa njohës të zhvillimeve në shëndetësi.

Kjo amulli e krijuar mund të jetë një shpresë e vogël por e parëndësishme sepse shkarkimet do të ndodhin tha një burim i sigurtë i Gazetës Shëndeti brenda Ministrisë së Shëndetësisë.

Për të mos shkaktuar çrregullime tjera nuk po ndodhin shkarkimet në Shëndetësi dhe posa të stabilizohet gjendja e krijuar nga Coronavirusi do të pasojnë shkarkimet në shëndetësi tregoi burimi jonë brenda Ministrisë së Shëndetësisë.

Related posts