Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A shkaktojnë kancer aminoacidet?

Marrja dhe metabolizmi i aminoacideve rregullohen në mënyrë të gabuar në shumë kancere që shfaqin varësi ndaj aminoacideve të veçanta.

Aminoacidet lehtësojnë mbijetesën dhe përhapjen e qelizave kancerogjene nën stresin gjenotoksik, oksidativ dhe ushqyes.

You cannot copy content of this page