© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Turshi , Turshitë , Turshija

A shkaktojnë turshitë kancer ?

Marrja e ushqimit turshi mund të rrisë rrezikun e kancerit të lukthit për shkak të përmbajtjes së tyre të nitrateve dhe nitriteve, të cilat mund të reagojnë për të formuar kancerogjene gastrike.

Burimi

Shih edhe: Kanceri i lukthit

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.