© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

A shkakton duhani hernie inguinale ?

Përveç rolit të tij në shumë sëmundje të rënda, pirja e duhanit shpesh shkakton një kollë kronike që mund të çojë ose përkeqësojë një hernie inguinale.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.