© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

s’ ka ndonjë evidence të fortë dhe të shpejtë  që sugjeron se pudra e talcumit shkakton kancer.

Më parë sugjerohej që pudra mund të shkaktonte kancer Po qe se në mënyrë praktike udhëton nëpër vagina, mitër dhe tubat fallopiane në vezore, por gjetjet janë të pakta dhe shumë larg.

Ovarian cancer diagram in detail illustration

Shumë studime në gratë kane bllokuar mundësinë e pudrës dhe kancerit në vezore, shkruan Metro. Gjetjet janë miksuar, me disa studime që raportuan një rrezik të vogël dhe disa që s’ raportuan sugjerim.

Studimi tregoi që çdo rrezik që mund të ndodhë Po qe se përdorni pudër mund të jenë shanset e vogla për kancer në vezore.

A container of Johnson's Baby powder

[ad_2]

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.