© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Cikli menstrual dhe shenjat e ovulimit

A shtohet gjakderdhja menstruale nëse përdori barna kundër dhimbjes ?

Është normale që gjakderdhja menstruale të ndryshojë nga muaji në muaj.

Ndonjëherë mund të fillojë më herët ose më vonë dhe ndonjë muaj mund të keni më pak ose më shumë gjakderdhje.

Ibuprofeni dhe naprokseni nuk e shtojnë gjakderdhjen menstruale, përkundrazi e bëjnë më të paktë.

Aspirina mund të bëjë që menstruacionet t’i keni më të gjata dhe më të shumta, pra më shumë ditë dhe më shumë gjak gjatë ditës./Dr. Memli Morina

#drMemli

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.