A urinon bebja brenda në mitrën tuaj?


Bebja , Foshnja , Bebe

A urinon bebja brenda në mitrën tuaj?

Po, rreth muajit të katërt të shtatzënisë bebja fillon të urinojë brenda në mitrën tuaj.

Bebja urinon rreth 1 litër urinë në ditë.

Këtë urinë pastaj bebja e gëlltit dhe e qon në lukth./Poliklinika “Dr.Memli”

Bebja , Foshnja , Bebe

error: Content is protected !!