ABETALIPOPROTEINEMI

ABETALIPOPROTEINEMI

Gjendje e cila karakterizohet nga absorbimi i ulët i yndyrave nga zorrët, degjenerim pigmentar i retinës së syrit, ataksi, neuropati dhe akantocitozë.

The post ABETALIPOPROTEINEMI appeared first on Fjalori mjekesor.

Related posts:

VIS
Kurse
Me
ABERRANS
Çka është Vagina?
ABORT SPONTAN
Çka është Dehidrimi apo Dehidratimi?
Për
ABULI
ABERACION KROMOZOMIK
ABLUCION
Çka janë antioksidantët dhe cili është funksioni i tyre?
ABSCES ANAL
ABAZI
ABSCES CEREBRAL
VENESEKSION
ABSCES ABDOMINAL
ABLAKTACION
ABETA
VIRALE Pneumonia
Çka është Karantina?
Vitamina B12 apo ciankobalamina
Dhe
Vitamina B6 - Roli dhe funksioni i saj
Çka janë arteriet? - Llojet dhe ndërtimi i tyre
ABAPIKAL
ABDOMENALGJI
VENTRIKULAR
ABSORBIM
ABDOMINAL
Nuk
Çka është Aorta? - Pjësët e aortës dhe funksioni
Çka është anemia? Shkaqet, simptomat dhe trajtimi i anemisë
Çfarë ishte Akademia e Re e Voskopojës?
ABSCES I LËKURËS
Virus
Çka është Dializa?
ACEBUTOLOL
E
Ku ndodhet mali i Buretos?
ABRAKI
ABALIENACION
I
ABRAZION I KAVITETIT UTERIN
Çfarë ishin Oxhakët Feudalë?
VIRILIZËM
Një
ABRAZION I MUKOZËS UTERINE
ABSCES AMEBIK I MËLÇISË
ABSCES I GJËNDRAVE TË BARTOLINIT
ABDOMEN AKUT
Kur erdhën çifutët në Shqipëri?
ABUZIM
ABORT INFEKTIV
Çfarë është gripi i derrave dhe cilat janë shenjat e tij?
Çka është Mikrobiologjia dhe cilat janë degët e saj?
ABRAZION DENTAL
ACETABUL
Çfarë është Lundërza?
ABSCES PERITONSILAR
ABDUKTORË (muskujt)
ACELULAR
ABDUKSION
Çfarë ishin Kolonitë Shqiptare?
Reciprociteti
Nga
Ka
ABSORBENT
ACEFALI
Ka patur në Shqipëri vend me emrin Zeta?
Çka është Diskriminimi?
ABORT JOKOMPLET
Çka është Kimioterapia dhe pse aplikohet?
Çka është Uji?- Vetitë, Veçoritë, Rëndësia
VIR
Çka është Menopauza?
ABSTINENCË
Është - Fjalori shqip-shqip
Çka është Cikli menstrual?
VESHKA POLICISTIKE
Çfarë është Pandemia?
ABSCES
ABORT HABITUAL
AA
Çka janë Embriologët?
ABARTIKULACION
Kur ka ndodhur “ekspedita e Vuço Pashës”
ABSCES EPIDURAL
VISCERIT
ABUDANT
ABSCES AREOLAR
Pse Tirana ka këtë emër? Disa hipoteza mbi prejardhjen e emrit të kryeqytetit
Çka është Sindroma Down?
Çfarë është Ovulacioni?
Vitamina B1
Se
Ndërsa
ABORAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ABIOZË

Sun Apr 5 , 2020
ABIOZË Humbje e aftësisë dhe fuqisë për të jetuar, gjendje pa jetë. The post ABIOZË appeared first on Fjalori mjekesor. Related posts:ABORT JOKOMPLETABUDANTABORT SPONTANABSCES PERITONSILARQëACENTRIKABORT INFEKTIVABETAÇka është Dializa?Çfarë do të thotë Normozoospermia?Çka është Dehidrimi apo Dehidratimi?Vitamina B1KurseÇka janë arteriet? - Llojet dhe ndërtimi i tyreACETABULÇfarë është Pandemia?ABDUKTORË (muskujt)ABERACION KROMOZOMIKTëÇka janë […]
Fjalori Mjekësor

Mos i humbisni