ACETABUL

ACETABUL

Gropë e kockës së Bacinit, vendi ku artikulohet koka e kockës së kofshës.

The post ACETABUL appeared first on Fjalori mjekesor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ABLEPSI

Sun Apr 5 , 2020
ABLEPSI Verbërim, të verbuarit. The post ABLEPSI appeared first on Fjalori mjekesor. Related posts:Çfarë është Ovulacioni?Çka është Uji?- Vetitë, Veçoritë, RëndësiaÇka është Aorta? - Pjësët e aortës dhe funksioniÇka janë arteriet? - Llojet dhe ndërtimi i tyreÇka është anemia? Shkaqet, simptomat dhe trajtimi i anemisëÇka janë antioksidantët dhe cili është […]
Fjalori Mjekësor

Mos i humbisni