Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Afektiv ?

Kuptimi i fjalës Afektiv

AFEKTIV mb. libr.

  1. Që krijohet nga një afekt; që ka afekt. Gjendje afektive.

You cannot copy content of this page