Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Afendiko ?

Kuptimi i fjalës Afendiko

AFENDIKO m.

  1. (vjet.) Zotëri; pasanik (përdorej si titull zakonisht për të pasurit ortodoksë).
  2. keq. Njeri që mbahet rëndë si zotëri, fodull.

* Version grek i Efendi (Turqisht).

You cannot copy content of this page