Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Agë ?

Kuptimi i fjalës Agë

agë m.sh.

  1. (krahin. shih) agai
  2. (sh.) ~ë, ~ët
  3. (kr. pop.) Trim, bashkëluftëtar i një kreshniku (në epikën legjendare).

You cannot copy content of this page