Cilat janë dobitë shëndetësore të agjërimit?

Agjërimi është bërë gjithnjë e më popullor ndër vite, posaçërisht në mesin e komunitetit shëndetësor.

Në këtë postim , ne do të shqyrtojmë 10 përfitimet e agjërimit që do t’ju habisin dhe se si mund t’i përfshini ato në jetën tuaj.

  1. Agjërimi ndihmon në humbjen e peshës
  2. Agjërimi përmirëson ndjeshmërinë ndaj insulinës
  3. Agjërimi shpejton metabolizmin
  4. Agjërimi nxit jetëgjatësinë
  5. Agjërimi përmirëson urinë
  6. Agjërimi përmirëson modelet tuaja të të ngrënit
  7. Agjërimi përmirëson funksionin tuaj të trurit

Agjërimi përmirëson sistemin tuaj imunitar.

5E48CB06 0BA3 4BEF B8EF 3AB0E554A4FA Previous post Cen Bytyqi – Biografia
Next post Ç’ndodh me trupin tonë kur heqim dorë nga buka?