Sat. Dec 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
dhimbjegjuri

Akromegalia dhe dhimbja

Njerëzit me akromegali mund të vuajnë nga:
dhimbje koke,
dhimbje në kocka,
dhimbje në nyje dhe
djersitje të shtuar.

You cannot copy content of this page