Akuza e rëndë për “skenë mashtrimi”, 690 milionë dollarë për vetëm 5 vjet!


Aktori hollivudian, Zach Avery është arrestuar të martën nën akuzën e mashtrimit për të siguruar fonde për kompaninë e tij të shpërndarjes së filmit. 34-vjeçari, emri i vërtetë i të cilit është Zachary J. Horwitz, u mor në nën akuzën e mashtrimit në lidhje me skemën Ponzi me kompaninë 1inMM Capital LLC.

Ai është akuzuar për mbledhjen e më shumë se 690 milion dollarë për pesë vjet, duke gënjyer investitorët se kishte marrëveshje licensimi filmash me kompani të mëdha, përfshirë HBO dhe . Horwitz dhe 1inMM u kishin premtuar investitorëve kthime më të mëdha se 35 përqind.

Aktori Zach Avery, emri i vërtetë i të cilit është Zachary J. Horwitz, u mor në dhe u akuzua të martën për në lidhje me skemën Ponzi në lidhje me kompaninë e tij 1inMM Capital LLC

Aktori, i cili ka luajtur në “The Devil Below”, “You’re Not Alone” dhe Last Moment of Clarity” filloi kompaninë e tij të shpërndarjes së filmave në vitin 2013 për të blerë dhe shpërndarë filma artistikë në gjuhën angleze në tregun e Amerikës Latine. Marrëveshjet përmbajnë nënshkrime të falsifikuara të punonjësve të ose HBO.

Postime të ngjashme