Ambasada e Kosovës në Gjermani, apel për diasporën shqiptare


loading...

E Enjte, 30 Korrik 2020 – 11:20
albinfo.ch

Photo by: wikimapia.org Parku i Qytetit te Prishtines

Në bazë të statistikave të hartuara nga RKI (Robert Koch Institut) shtetasit nga Kosova që kthehen në Gjermani ditëve të kaluara kanë paraqitur numrin më të lartë të infektuarve me COVID 19.

prandaj, për të gjithë shtetasit tanë dhe bashkëkombasit që kalojnë pushimet në Kosovë:

Luteni që të zbatoni masat e parapara nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Republikën e Kosovës- distancë, maska, higjienë!

Luteni që posa të ktheheni në Gjermani nga pushimet, të zbatoni udhëzimet e Ministrisë Federale të Shëndetësisë dhe Ministrive të Landeve gjermane për testime në aeroporte, kurse Vetëm po të udhëtoni me makinë apo autobusë, të lajmëroheni tek Entet Shëndetësore në venbanimet tuaja dhe të testoheni!

Ruajeni veten, mbasi me këtë ruani të afërmit tuaj!loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *