Ambasada e Kosovës në Itali, me njoftim të rëndësishëm për riatdhesim

loading...

Ambasada e Kosovës në Itali ka njoftuar shqiptarët që ndodhën në Itali rreth fluturimit me 31 maj, për ata që do të kthehen në Kosovë

E Mërkurë, 27 Maj 2020 – 19:30
albinfo.ch

KEYSTONE/AP Photo/Ronald Zak

Njoftimi:

Të nderuar bashkatdhetarë,

Fluturimi i posaçëm për riatdhesimin e shtetasve tanë me banim/qëndrim në Itali do të realizohet më 31 maj 2020, në ora 13:55, nga aeroporti i Milano Malpensa në Aeroportin e Prishtinës.

Për detaje teknike/administrative të këtij fluturimi jeni të lutur të kontaktoni drejtpërdrejt me kompaninë “Air Prishtina”, e cila është përgjegjëse për garantimin e këtij udhëtimi, kostot përkëtase dhe çdo shërbim tjetër.

Kontaktet e “Air Prishtina” janë:
Contact Center 24h në Itali +390 240 708 009; ose në Kosovë +383 38 222 099.

Faleminderit për mirëkuptimin!loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *