© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Efektet anësore nga antibiotikët , Barnat

Antibiotikët janë barna të cilat i luftojnë bakteret.

Gripi dhe të ftohurit shkaktohen nga viruset dhe nëse në këto raste merrni antibiotikë mund të bëni më shumë dëm sesa të keni ndonjë përmirësim.

Nëse merrni antibiotikë pa nevojë, rriten gjasat që më vonë të merrni infeksion rezistent ndaj antibiotikëve./ Poliklinika “Dr. Memli”

Efektet anësore nga antibiotikët , Barnat

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.