Shëndeti
Tue. Mar 28th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

“Arsimim dhe kualifikim institucional” është tërësia e njohurive dhe shprehive që u jepen punonjësve të Gardës së Republikës nëpërmjet kurseve, pjesë e strategjisë/politikave të arsimimit të personelit të Gardës së Republikës.

You cannot copy content of this page