Thu. May 26th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Ashti më i madh sezamoid (asht i cili nuk nyjëtohet me asnjë asht tjetër), por zhvillohet në muskujt ose tetivat e tyre) është:

 

a)Tibia

b)Patella

c)Femuri

d)Ulna

You cannot copy content of this page