Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Avullt

Çka është Avullt ?

 

Avullt mb.

  1. Që është në gjendje avulli. Në gjendje të avullt.
  2. I mjegullt; i lehtë si avull.