Shëndeti
Tue. Mar 28th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Bashkëveprimi mes gjenesh në përcaktimin e një veçorie të caktuar quhet:

a)epistazë
b)komplmentim
c)penetracion
d)ekspresivitet

You cannot copy content of this page