Basri Sejdiu – Biografia

Basri Sejdiu është lindur me 20.07.1962 në Mitrovicë.

Pas përfundimit të shkollimit fillor dhe të mesëm, në vitin 1982 regjistron studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës.

Studimet i përfundon më 1988 ndërsa në vitin 2001 merr titullin specialist i mjekësisë interne, përderisa më 2010 mbron titullin e magjistraturës në shkencat mjekësore.

Në dhjetor të vitit 2017, Bordi Drejtues SHSKUK e cakton UD. Drejtor të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar I Kosovës.

Në muajin mars 2018, përmes konkursit publik zgjidhet në pozitën e Drejtorit SHSKUK.

Më parë, pra në periudhën kohore 2011 deri 2012 ishte UD. Shef i Repartit të Kardiologjisë Invazive, përderisa në vitin 2016 deri më 2017 ishte drejtor.

7E3ACE99 77AD 4EB7 A146 B1267595CB90 Previous post Gazmend Shaqiri – Biografia
5E48CB06 0BA3 4BEF B8EF 3AB0E554A4FA Next post Cen Bytyqi – Biografia