© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
nenat bebe

Bebja e cila lëviz shumë në barkun e nënës, a do të jetë e lëvizshme edhe pas lindjes?

Lëvizjet e bebes japin një ndiesi të veçantë. Nëse bebja lëviz shumë shumëkush ju thotë se fëmija juaj do të jetë “sherr” edhe pas lindjes.

A është e vërtetë?

Jane DiPietro, doktor nga Universiteti John Hopkins e studioi aktivitetin fetal të 50 bebeve brenda në mitër dhe pastaj e përcolli aktivitetin e tyre gjatë vitit të parë dhe të dytë të jetës. U vërejt se kishte lidhshmëri midis lëvizjeve të bebes brenda në mitër dhe sjelljes së fëmijës në fëmijërinë e hershme.

Pra, përgjigja është po…nëse bebja juaj ju grushton e shkelmon shumë, pritet që të jetë një fëmijë aktiv./Poliklinika “Dr.Memli/Gazeta Shëndeti

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.