Biologjia

Pyetje, Përgjigje, tema dhe të tjera nga Biologjia kliko mbi titullin që ju intereson

Çka është Biologjia?

Stratum corneum është pjesë e:

Rekombinimi i gjeneve ndodhë në:

Cili nga këta hormone mundëson zhvillimin e corpus luteum?

Ku kryhet frymëmarrja qelizore ?

Vezët të cilat kanë sasi të vogla të vitelinës janë:

Në cilën strukturë të syrit gjenden shkopinjët dhe konet?

Hidrolimfa si lëng trupor është karakteristike për:

KLASAT e ngjashme të qenieve të gjalla, grupohen në:

Membranën bërthamore me nukleoplazmën e lidhë:

Cili nga të mëposhtmit është aminoacid esencial?

Nga kush përbëhet molekula lipidike ?

Qeliza e sistemit nervor quhet:

Çka janë kromozomet dhe përshkruaj ndërtimin e tyre?

Cili nga këto gjene është heterozigot ?- Biologjia

Çka janë bakteret dhe algat blu të gjelbërta?

Çka janë sporet (endosporet)?

Çka është dezinfektimi?

Çka është Membrana qelizore?

Çka është Mikrobiologjia dhe cilat janë degët e saj?

Sa është përqindja e ujit në citoplazmë?

Çfarë janë Qelizat Staminale?

Përbërja e citoplazmës

Çka është Citoplazma?

Çka janë Lipidet apo yndyrnat?

Cilat janë pjesët kryesore të bërthamës qelizore?

Çka është qeliza yndyrore?

Sa jetojnë qelizat?

Çka është Bërthama e qelizës?

Sa qeliza përmban çdo qenie njerëzore?

Cila është qeliza më e madhe e njeriut?

Sa është madhësia e qelizave?

Çka është Qeliza?

Eritrocitet

Sa është pesha e një qelize?

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.