Simptomat më serioze të alergjisë


Disa prej reaksioneve alergjike mund të jenë tejet serioze e madje mund të rrezikojnë edhe jetën. Disa prej simptomave serioze që mund të vijnë prej alergjisë janë: Vështirësi në frymëmarrje Shpeshtim të rrahjes së zemrës Ënjtje të gjuhës dhe gojës Simptomat alergjike mund të shkaktojnë edhe shumë komplikime, prandaj është e domosdoshme të bëni kontrolle të herëpashershme tek […]

error: Content is protected !!