Studim: Njerëzit që u infektuan me koronavirus dhe u shëndetësuan do të vdesin 10 vjet më herët

Sipas një studimi të bërë nga Universiteti i Glasgow, edhe pse numri i të infektuarve nga koronavirusi s’nevojitet nënvlerësuar, fokusi

Read more

Sa janë të rrezikuara gratë shtatzëna nga Covid-19?

Aktualisht ende s’ dihet Vetëm po të gratë shtatzëna kanë gjasa më të mëdha të sëmuren nga COVID-19 sesa publiku

Read more