Cila është qeliza më e madhe e njeriut?


  Qeliza më e madhe e njeriut është, gjithashtu, veza – madhësia e së cilës shkon nga 110 në 140 mikrometra dhe e cila mund të vëzhgohet edhe me sy të lirë. Tags: BiologjiaEmbriologjiaPyetje dhe PërgjigjePyetje nga Biologjia Postime të ngjashme Sa është madhësia e qelizave? (0) Çka është Qeliza? (0) Virocite (0) Shkaktarët e […]

Çfarë do të thotë Normozoospermia?


Burimi: Embriologjia Normozoospermia është prania e spermatozoideve normal në lëngun e spermës pas analizës së mostrës(spermës).Për një spermë që të etiketohet si normozoospermike, duhet të ketë një përqendrim adekuat të spermës që është normale në pamje dhe funksionim. Gjatë vlerësimit të një çifti për infertilitet, nëse testimi i spermës së partnerit mashkull zbulon normozoospermi, problemi […]