Category: Ëndërrat

Çka nënkupton qeni në ëndërr ?

Në shumë kultura, qeni mund të interpretohet si një simbol i besnikërisë, mirësjelljes dhe mbrojtjes. Kështu, nëse shihni një qen në ëndërr, kjo mund të tregojë se keni nevojë për…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.