Category: Këshilla

Disa këshilla për gjumë të qetë

Disa këshilla për një gjumë të qetë: – Përpiquni të mos flini gjatë ditës. – Kufizoni kafeinën dhe alkoolin. – Mos pini duhan – nikotina vështirëson rënien në gjumë. –…

Çdo shtëpi duhet të ketë Aspirinë

Çdo shtëpi duhet të ketë Aspirinë Aspirina (acidi acetilsalicilik),mundë të shpëtojë, jetën gjatë infarktit të zemrës ( goditjes në zemër,sulmit në zemër). Varësishtë nga masa,lokacioni i indit të prekur së…

𝗦𝗶 𝘁𝗲̈ 𝘃𝗲𝗽𝗿𝗼𝗻𝗶 𝗸𝘂𝗿 𝗯𝗲𝗯𝗶 𝗷𝘂𝗮𝗷 𝗯𝗶𝗲 𝗻𝗴𝗮 𝘀𝗵𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶 𝗻𝗲̈ 𝘁𝗼𝗸𝗲̈ ?

𝗦𝗶 𝘁𝗲̈ 𝘃𝗲𝗽𝗿𝗼𝗻𝗶 𝗸𝘂𝗿 𝗯𝗲𝗯𝗶 𝗷𝘂𝗮𝗷 𝗯𝗶𝗲 𝗻𝗴𝗮 𝘀𝗵𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶 𝗻𝗲̈ 𝘁𝗼𝗸𝗲̈ ? Çfarë duhet të bëjnë prindërit nëse një fëmijë bie nga shtrati ose ndonjë lartësi tjetër? Në vijim mund…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.