Kodi Penal i Republikës së Kosovës

[embeddoc url=”https://gazetashendeti.com/wp-content/uploads/2020/06/Kodi-Penal-i-Republikës-së-Kosovës.pdf” download=”none” viewer=”google”]

Read more

Hakmarrja dhe Kodi Penal

  Neni 388 Hakmarrja 1.  Kushdo që ndërmerr ndonjë veprim të dëmshëm për cilindo person, përfshirë ndërhyrjen në punësimin e

Read more