Category: Kozmetologjia

Çka është Kozmetologjia mjekësore ?

Çka është Kozmetologjia mjekësore ? Kozmetologjia mjekësore përfshin zbatim të qasjeve të mjete për përforcim të lëkurës, flokëve, thonjve dhe buzëve, si dhe për largim të mungesave estetike. Kozmetologjia dermatologjike…

Çka është Kozmetologjia dekoruese ?

Çka është Kozmetologjia dekoruese ? Kozmetologjia dekoruese i përfshin mjetet për zbukurim të fytyrës, trupit, flokut dhe thonjve. Për dekorim të fytyrës zbatohen pluhura dekorues, skuqës për fytyrë, preparate për…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.