Shëndeti
Mon. Mar 27th, 2023

Category: Pyetje dhe Përgjigje

Biologjia , Teste nga Biologjia

Supozojmë se ju kërkohet të prodhoni një medikament proteinik prej një mikroorganizmi si E. coli. Duke u bazuar në parimet e inxhinierisë gjenetike shpjegoni të gjitha hapat e punës suaj në një laborator të tillë.

Supozojmë se ju kërkohet të prodhoni një medikament proteinik prej një mikroorganizmi si E. coli. Duke u bazuar në parimet e inxhinierisë gjenetike shpjegoni të gjitha hapat e punës suaj…

You cannot copy content of this page