Category: Pyetje dhe Përgjigje

Si funksionon botoksi gastrik?

Si funksionon botoksi gastrik? Toksina botulinum injektohet në fundusin e lukthit duke përdorur një gjilpërë endoskopike. Muskujt e strijuar të lukthit preken nga toksina botulinum, e cila pengon kontraktimin e…

Horë

Kuptimi i fjalës Horë   HORË I f. arb. Vendi banuar, qendër banimi, qytet a fshat. Hora e arbëreshëve. Venë në horë. Bredhin horë më horë. HORË II f. bised.…

Çka është Dioda ?

Çka është Dioda ? Kuptimi i fjalës Diodë Dioda është elementi më i thjeshtë elektronik gjysmëpërçues. Përbëhet nga dy shtresa gjysmëpërçuesish të tipit P dhe të tipit N të bashkuara.…

Si e shpjegoni pranverën?

Si e shpjegoni pranverën? Pranvera është stina kur temperaturat e ftohta të dimrit rriten gradualisht në ngrohtësinë e verës. Pranvera fillon në ekuinoksin pranveror, kur orët e ditës janë të…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.