Category: Shëndetësi

Shëndetësi

Lëngu i RASOJIT!

Lëngu i RASOJIT!🥤🥬 “Lëngu i mrekullive që ndalon plakjen” Të pakten kështu njihet ne popull… sa është e vërtetë? ➡️Lëngu i lakrës është i pasur me polifenolë, kalcium, magnez, hekur,…

Të ftohurit dhe gripi

Të ftohurit dhe gripi Nëse keni: ▶️Kokëdhimbje ▶️Kolli dhe vêshtirësi gjatë përbierjes ▶️Temperaturë ▶️Dhimbje të muskujve …atëherë ka mundësi që e keni virusin e gripit. Mënyra më e mirë për…

Çka është Sida (AIDS) ? – Historiati, Shenjat, Simptomat, Etiologjia, Epidemiologjia, Patogjeneza, Pasqyra klinike, Diagnoza, Parandalimi,Trajtimi

Çka është Sida (AIDS) ? SIDA (AIDS)   Definicioni i Sidës: Akronimi, për Sindromën e mungesës së fituar të imunitetit (AIDS-acquired imune de- ficiency syndrome) paraqet sëmundje infektive retrovirale, e…

Të mirat që ofron limoni

[ad_1] I shumtë është përdorimi i limonit ne jetën tonë të përditshme, duke sjellë edhe dobitë e tij për shëndetin tonë. Ndihmon në tretjen: Përziej disa feta limoni me ujë dhe…

Përfitimet nga dieta mesdhetare

[ad_1] Ndryshe nga dietat e tjera, dieta mesdhetare karakterizohet nga ushqimi i shijshëm dhe i shëndetshëm në të njëjtën kohë. Perimet, frutat, drithërat, marinimi me erëza, vaji i ullirit dhe…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.