Sot në ,,DIREKT ME DOKTORIN", Dr. Luan Rexhbogaj -Shef i Repartit të Internos në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

Sot në ,,DIREKT ME DOKTORIN”, Dr. Luan Rexhbogaj -Shef i Repartit të Internos në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

Related posts

Dje më 14 prill 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë kanë qenë 7 lindje, 5 normale dhe 2 me prerje cezariane dhe kanë…

Dje më 14 prill 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë kanë qenë 7 lindje, 5 normale dhe 2 me prerje cezariane dhe kanë lindur 1 djalë dhe 6 vajza. 168 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë dhe nga këta 23 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 133 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 1,511 analiza. 4 operacion ka qenë gjatë 24 orëve të fundit.

Related posts

Gjatë këtij vikendi përfshirë edhe ditën e hënë që ishte dita e pushimit për Pashkët në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë …

Gjatë këtij vikendi përfshirë edhe ditën e hënë që ishte dita e pushimit për Pashkët në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë kanë qenë 21 lindje. 16 lindje kanë qenë normale dhe 5 me prerje cezariane. Kanë lindur 21 foshnje, 13 të gjinisë mashkullore dhe 8 të gjinisë femërore. 510 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë gjatë këtyre ditëve dhe nga këta 51 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 256 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 2,425 analiza. 12 operacione janë kryer gjatë kësaj periudhe.

Related posts

Direkt me ju, Dr. Adnora Nurboja – Drejtoresh e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik në Pejë

Direkt me ju, Dr. Adnora Nurboja – Drejtoresh e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik në Pejë

Related posts

Nesër në ora 9 ,,Direkt me Doktorin" me ju do të jetë Dr. Adnora Nurboja, Drejtoresh e Institutit Kombëtar e Shëndetit P…

Nesër në ora 9 ,,Direkt me Doktorin” me ju do të jetë Dr. Adnora Nurboja, Drejtoresh e Institutit Kombëtar e Shëndetit Publik për Rajonin e Pejës. Për pyetjet për masat e marra kundër Koranavirusit në rajon dhe trajtimin e rasteve mund të informoheni nga përgjegjësia kryesore e Institucioneve Shëndetësore. Na ndiqni nesër në ora 9.

Related posts

6 lindje kanë qenë dje më 23 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 4 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje ce…

6 lindje kanë qenë dje më 23 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 4 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 6 foshnje, 5 të gjinisë mashkullore dhe 1 e gjinisë femërore. 130 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor gjatë 24 orëve të fundit, dhe nga këta 14 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 122 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 1,272 analiza. 4 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit.

Related posts

6 lindje kanë qenë dje më 24 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 4 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje ce…

6 lindje kanë qenë dje më 24 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 4 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 6 foshnje, 2 të gjinisë mashkullore dhe 4 të gjinisë femërore. 7 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit. 117 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor gjatë 24 orëve të fundit, dhe nga këta 10 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 94 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 772 analiza.

Related posts

106 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 25 mars 2020. Nga këta…

106 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 25 mars 2020. Nga këta 4 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 93 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 842 analiza. Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 1 lindje, dhe foshnja e porsalindur është i gjinisë mashkullore.

Related posts

8 lindje kanë qenë dje më 26 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 6 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje ce…

8 lindje kanë qenë dje më 26 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 6 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 8 foshnje, 4 të gjinisë mashkullore dhe 4 të gjinisë femërore. 5 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit. 142 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor gjatë 24 orëve të fundit, dhe nga këta 20 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 86 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 640 analiza.

Related posts

Direkt me ju: Dr. Shkelzen Elezaj – Specialist Urolog dhe Shef i Repartit Urologjik

Direkt me ju: Dr. Shkelzen Elezaj – Specialist Urolog dhe Shef i Repartit Urologjik

Related posts

265 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, gjatë datave 8 dhe 9 prill 20…

265 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, gjatë datave 8 dhe 9 prill 2020. Nga këta 29 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 155 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 1,445 analiza. Gjatë këtyre dy ditëve kanë qenë 5 lindje,4 normale dhe 1 me prerje cezariane. Kanë lindur 5 foshnje, 3 të gjinisë mashkullore dhe 2 të gjinisë femërore. 8 operacion ka qenë gjatë 2 ditëve të fundit.

Related posts

Spitali i Përgjithshëm Pejë

Related posts

Gjatë këtij vikendi kanë qenë 12 lindje, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 8 lindje ishin normale dhe 4 me prerje ceza…

Gjatë këtij vikendi kanë qenë 12 lindje, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 8 lindje ishin normale dhe 4 me prerje cezariane. Kanë lindur 13 foshnje, 3 të gjinisë mashkullore dhe 10 të gjinisë femërore, ngase një lindje ka qenë binjake. 302 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë gjatë vikendit dhe nga këta 24 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 177 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 1,568 analiza. 6 operacione janë kryer gjatë vikendit.

Related posts

Fillon Projekti:‘’Direkt Me Doktorin” Spitali i Përgjithshëm në Pejë me synimin që të jetë sa më pranë pacientëve gjatë k…

Fillon Projekti:‘’Direkt Me Doktorin” Spitali i Përgjithshëm në Pejë me synimin që të jetë sa më pranë pacientëve gjatë kësaj kohe të ballafaqimit me Pandemin e Koronavirusit, dhe me qëllimin që qytetarëve tu jepen sa më shumë këshilla shëndetësore pa pasur nevojë që të dalin nga shtëpitë e tyre, fillon të realizojë projektin e emërtuar,,Direkt me Doktorin” në kuadër të cilit Mjeku Specialist do tu përgjigjet direkt pyetjeve të pacientëve në faqen zyrtare të Spitalit në Facebo…ok. Projekti fillon nga dita e nesërme e martë 31.03.2020 nga ora 9 dhe Mjeku i parë që do të jetë live në Facebook me pacientët është Infektologu Dr.Zenel Shatri. Është zgjedhur qëllimisht Facebooku si mënyrë e komunikimit me qëllim që sa më lehtë të mund të kenë qasje pacientët apo qytetarët të cilët pyetjet mund ti drejtohen me shkrim gjatë transmetimit Live në Facebook apo nëpërmjet SMS në numrin e telefonit: 045/126111 Orari i kësaj jave për komunikim online me Doktorin është: Të martën 31.03.2020 ora 9 Dr.Zenel Shatri – Infektolog Të mërkurën 1.04.2020 ora 9 Dr.,Muhamet Haliti – Psikiatër Të enjtën 2.04.2020 ora 9 Dr. Fahri Hasani – Pulmolog Të premtën 3.04.2020 ora 9 Dr. Sali Shala Internist – Kardiolog Gjatë javës tjetër do të vazhdohet me Mjek të tjerë Specialist. Mediat sidomos ato lokale janë të ftuar dhe janë të mirëseardhura që ti bashkëngjiten këtij projekti në mënyrën që ata shohin interes nëpërmjet transmetimit në Radio, Tv apo Facebook.

Related posts

7 lindje kanë qenë dje më 30 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 3 lindje kanë qenë normale dhe 4 me prerje ce…

7 lindje kanë qenë dje më 30 mars 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 3 lindje kanë qenë normale dhe 4 me prerje cezariane. Kanë lindur 7 foshnje, 2 të gjinisë mashkullore dhe 5 të gjinisë femërore. 6 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit. 165 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor gjatë 24 orëve të fundit, dhe nga këta 18 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 97 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 1,039 analiza.

Related posts

Lidhur me situatën aktuale rreth pandemisë Covid-19 përgjigjet live Dr. Zenel Shatri – Infektolog

Lidhur me situatën aktuale rreth pandemisë Covid-19 përgjigjet live Dr. Zenel Shatri – Infektolog

Related posts

Nesër ,,Direkt me Doktorin”, mund të informoheni se si bëhet trajtimi i rasteve të dyshimta me Koronavirus në Pejë, traj…

Nesër ,,Direkt me Doktorin”, mund të informoheni se si bëhet trajtimi i rasteve të dyshimta me Koronavirus në Pejë, trajtimin e rasteve që janë në izolim dhe përgatitjet dhe punën e Institucioneve Shëndetësore në Pejë lidhur me Koronavirus. Pyetjeve të juaja do tu përgjigjen: Dr.Adnora Nurboja – Drejtoreshë e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publikë për Rajonin e Pejës dhe Dr.Muhamet Haliti – Psikiatër dhe Drejtor Mjekësorë i Spitalit të Përgjithshëm në Pejë Pyetjet e juaja mund ti bëni direkt në Facebook në faqen e Spitalit të Përgjithshëm në Pejë, pra nesër më 1 prill nga ora 9, apo me SMS në numrin e telefonit: 045126111.

Related posts

143 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 31 mars 2020. Nga këta…

143 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 31 mars 2020. Nga këta 11 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 84 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 912 analiza. Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 2 lindje, 1 normale dhe 1 me prerje cezariane. Të dy foshnjët e porsalindura janë të gjinisë femërore.

Related posts

"Direkt me Doktorin", Live me ju Dr. Muhamet Haliti – Psikiatër. Pyetjet tuaja do të marrin përgjigje në kohë reale.

“Direkt me Doktorin”, Live me ju Dr. Muhamet Haliti – Psikiatër. Pyetjet tuaja do të marrin përgjigje në kohë reale.