Në Klinikën Infektive të QKUK-së, sot më 14.04.2020 janë të shtrirë për mjekim 54 pacientë të sëmurë nga Covid-19. Në …


Në Klinikën Infektive të QKUK-së, sot më 14.04.2020 janë të shtrirë për mjekim 54 pacientë të sëmurë nga Covid-19. Në pritje të rezultateve janë 7 raste, kurse 8 raste janë testuar dhe kanë rezultuar negativ për Covid 19. Nga 54 raste të infektuar me Covid 19: • 41 raste janë në gjendje stabile; • 10 […]

Arriti kontigjenti i dytë i mburojave të fytyrës në sasi prej 200 copë,nga Zyra Regjionale e FSSHK-së Gjakovë me anë të …


Arriti kontigjenti i dytë i mburojave të fytyrës në sasi prej 200 copë,nga Zyra Regjionale e FSSHK-së Gjakovë me anë të bashkëpunimit me Fondacionin BONEVET Gjakova. Ju faleminderit BONEVET Gjakovë! Faleminderit Edmond Arapi, Majlinda Karaj!

#Rrinshpi, "Qendrimi #nshpi është i vështirë, por shumë më i lehtë se ai në spital"! Izolimit do t'i vie fundi vetëm duk…


#Rrinshpi, “Qendrimi #nshpi është i vështirë, por shumë më i lehtë se ai në spital”! Izolimit do t’i vie fundi vetëm duke respektuar masat parandaluese! Sa më shumë disiplinë, aq më shpejtë do të dalim nga izolimi. Keni kurajo për familjen dhe njerëzimin.

Çdo gjë po bëhet për te dalë fitimtarë ndaj këtij armiku të padukshëm, duam përkrahjen tuaj ! “Duke qëndruar në shtëpi, …


Çdo gjë po bëhet për te dalë fitimtarë ndaj këtij armiku të padukshëm, duam përkrahjen tuaj ! “Duke qëndruar në shtëpi, ju bëni një punë aq të dobishme sa edhe puna e punëtorëve shëndetësor” Ju lumtë dhe faleminderit! 👏 👏 #KujdesPo #PanikeJO #TeLutemRriNëShtëpi

ZYRTARE I gjithë personeli shëndetësorë që janë testuar sot kanë rezultuar NEGATIV ! “SË BASHKU DO TA FITOJMË KËTE BETEJ…


ZYRTARE I gjithë personeli shëndetësorë që janë testuar sot kanë rezultuar NEGATIV ! “SË BASHKU DO TA FITOJMË KËTE BETEJË “ Sinqerisht, Hilmi Shala UD Drejtori Ekzekutiv

Falënderim, Fabrika për prodhim të shpuzës dhe dyshekëve “Ventius International”, brendi i njohur Comodita Home ka dhuru…


Falënderim, Fabrika për prodhim të shpuzës dhe dyshekëve “Ventius International”, brendi i njohur Comodita Home ka dhuruar për Spitalin e Gjakovës: 20 Dyshek 90×190; 40 jastek klasik; 20 set çarçafë. E gjithë kjo është bërë për të përgatitur dhomat që do të shërbejnë për izolimin e personelit shëndetësorë në raste nevoje. Institucion ynë, jemi mirënjohës […]

TI MUND TA PËRHAPËSH VIRUSIN EDHE NËSE NUK KE FARE SHENJA DHE SIMPTOMA TË SËMUNDJES!! • Dilni jashtë vetëm për të blerë …


TI MUND TA PËRHAPËSH VIRUSIN EDHE NËSE NUK KE FARE SHENJA DHE SIMPTOMA TË SËMUNDJES!! • Dilni jashtë vetëm për të blerë bukë, ushqim, barna dhe për të shkuar në punë (nëse jeni duke punuar në shërbimet publike vitale); • Po qe se keni dalur jashtë, mbani distancën prej së paku 2 metra nga çdokush […]

Dr. Jetish Jetishi, Shefi i Repartit të Neurologjisë, dje është liruar nga Klinika e Infektives, i sheruar plotësisht ng…


Dr. Jetish Jetishi, Shefi i Repartit të Neurologjisë, dje është liruar nga Klinika e Infektives, i sheruar plotësisht nga Covidi-19. Doktorit i urojmë shëndet dhe presim të na bashkangjitët sa më shpejt në luftën kundër Cornavirusit deri sa të fitohet kjo betejë.

Sot arriti donacioni i parë me maska mbrojtëse ‘’mburoja të fytyrës’’ nga BONEVET dedikuar për punëtoret shëndetësorë pë…


Sot arriti donacioni i parë me maska mbrojtëse ‘’mburoja të fytyrës’’ nga BONEVET dedikuar për punëtoret shëndetësorë nëpërmjet Sindikatës së punëtorëve shëndetësorë ’’FSSHK’’. Donacionin e dorëzoj Kryetari Regjional i Sindikatës z.Edmond Arapi. Sasia e mburojave të dorëzuara sot është 80 copa. Faleminderit BONEVET

Sot arriti donacioni nga grupi Maska Mburojë e Fytyrës – Face Shield Mask i prirë nga Profesor Shaban Buza ka dhuruar 40…


Sot arriti donacioni nga grupi Maska Mburojë e Fytyrës – Face Shield Mask i prirë nga Profesor Shaban Buza ka dhuruar 40 maska për mburojë të fytyrës për personelin e Spitalit të Përgjithshëm në Gjakovë. Faleminderit Prof.Shaban Buza

RAPORT MUJOR– Mars 2020 Gjatë muajit Mars, në Spitalin e Përgjithshëm në Gjakovë janë hospitalizuar 1070 pacientë (88 në…


RAPORT MUJOR– Mars 2020 Gjatë muajit Mars, në Spitalin e Përgjithshëm në Gjakovë janë hospitalizuar 1070 pacientë (88 në Kirurgji, 33 në Ortopedi, 25 në Urologji, 17 në ORL, 310 në Gjinekologji, 142 në Neonatologji, 104 në Pediatri, 97 në Interno, 41 në Infektiv, 50 në Neurologji, 25 në Psikiatri, 53 në Pulmologji, 10 në […]