Category: Tjera

Pse gazetarët korruptohen ?

Gazetarët, si dhe njerëzit në të gjitha profesionet, mund të korruptohen. Në raste të ndryshme, gazetarët mund të angazhohen në sjellje të paligjshme ose të papërgjegjshme për të përfituar në…

5 hakerët e njohur shqiptarë

Në internet dhe botën e sigurisë informatike ka disa hakerë shqiptarë të njohur për aktivitetet e tyre. Këtu janë disa prej tyre: Ardit Ferizi: Njohur ndryshe si “Th3Dir3ctorY”, Ferizi u…

Korrupsioni i gazetarëve

  Korrupsioni i gazetarëve është një problem i ndjeshëm në fushën e gazetarisë dhe është i njohur si një formë e krimit të bardhë. Kjo mund të përfshijë marrjen e…

Kodet Postare botërore

Amerika e Veriut  Bermuda  Groenlanda  Guadalupa  Guatemala  Haitia  Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara  Kanadaja  Kosta Rika  Kuba  Martinika  Meksika  Portorikoja  Republika Dominikane  Shtetet e Bashkuara të Amerikës  Shën…

Dita e punëtorëve ose 1 maji

Dita e punëtorëve ose 1 maji Në shumë vende të botës përkujtohet më 1 maji, dita e punëtorëve. Dita e Punës, ose Festa e Punëtorëve, është një festë që festohet…

Vizat për shtetasit e Kosovës

Vizat për shtetasit e Kosovës Shtetasit e Republikës së Kosovës mund të udhëtojnë pa viza në Shqipëri, Turqi, Maqedoni, Mal të Zi, Serbi dhe Ishujt Maldive. Për të udhëtuar në…

Kushtetuta e Shteteve të Bashkuara

Kushtetuta e Shteteve të Bashkuara të Amerikës është dokumenti më me vlerë dhe me i rëndësishëm në Amerike. Vete kushtetuta në fjalët e mia është organizimi dhe permbledhja rregullave te…

What causes leukocytosis?

What causes leukocytosis? Stressors capable of causing an acute leukocytosis include surgery, exercise, trauma, and emotional stress. Other nonmalignant etiologies of leukocytosis include certain medications, asplenia, smoking, obesity, and chronic…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.