Category: Urologjia

Çka është Urina ?

Çka është Urina ? Urina është një nënprodukt i lëngshëm i metabolizmit te njerëzit dhe te shumë kafshë të tjera.  Urina rrjedh nga veshkat përmes ureterëve në fshikëzën urinare.  Urinimi…

Çfarë është kanceri dhe si zhvillohet ai?

Kanceri dhe zhvillimi i tij Kjo sëmundje e rëndë që mund të shfaqet në pjesë të ndryshme të trupit është përgjegjëse për një përqindje të lartë të vdekjeve që ndodhin…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.