Category: Ushqimi

A duhet ta hani mëngjesin❓

A duhet ta hani mëngjesin❓ Mëngjesi është shujta e cila “kapërcehet” më së shpeshti. ndonëse nutricionistët nuk e rekomandojnë një gjë të tillë. Gjysma e personave të rritur e kapërcejnë…

Ushqimet prej të cilave mund të marrim OMEGA 3

Ushqimet prej të cilave mund të marrim OMEGA 3 🫴Salmoni, Karkalecat, Kallamari, Midhje, Tuna,Kaviari, Peshqit tjerë 🫴Vezët 🫴Fara liri, Fara Chia, Fasule, Bizele 🫴Arrat, Natto 🫴Vaji vegjetal, Vaji merlucit 🫴Avokado,Spinaqi,Salad…

Si klasifikohen prodhimet ushqimore ?

1. Sipas prejardhjes: Bimore Shtazore   2. Sipas mënyrës së prodhimit: Natyrore Industriale   3. Sipas rolit në organizëm: Prodhime ndërtimore – marrin pjesë në rritje, zhvillim dhe regjenerim të…

Sindroma e mungesës së përqendrimit

Sindroma e mungesës së përqendrimit Prindërit intuitivë kanë vënë re se pas sjelljeve problematike dhe performancës së dobët në mësime fshihen mangësi ushqimore apo zgjedhje të gabuara. Studime të reja…

Ushqimet që parandalojnë humbjen e kujtesës

[ad_1] Një regjim i shëndetshëm ushqimor shoqërohet me jo pak përfitime shëndetësore. Po qe se keni filluar të përjetoni humbje të kujtesës afatshkurtër, atëherë është e këshillueshme të konsumohen këto…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.