Category: Vitaminat

Sa lloje vitamine D ka?

Sa lloje vitamine D ka? Ekzistojnë dy lloje të vitaminës D:vitamina D2 (ergocalciferol) dhe vitamina D3 (kolecalciferol). Fatkeqësisht, shumica e ushqimeve të fortifikuara me vitaminë D përmbajnë kryesisht ergocalciferol, pra…

Ku mund të marrim vitaminë D?

Ku mund të marrim vitaminë D? Ushqime të pasura me vitaminë D janë:• Peshku i egër me përmbajtje të lartë yndyrore (salmon, sardele, skumbri etj);• Vaji i mëlçisë së merlucit;•…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.