Category: Zbulime

Disa zbulime shkencore më 7 mars

Në datën 7 Mars, ka pasur disa zbulime dhe ngjarje të rëndësishme në fushën e shkencës. Në vijim janë disa prej tyre: Në vitin 1876, Alexander Graham Bell mori patentën…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.