Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cavum laryngis ka të bëjë me:

a)zgavrën e gurmazit

b)zgavrën e gojës

c)zgavrën e hundës

d)zgavrën e fytit

You cannot copy content of this page