Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çfarë analizash bëhen për hepatitin B?

Për të parë nëse jeni të infektuar apo jo, doktori do t’ju rekomandojë disa analiza laboratorike të gjakut. Këto analiza do të konfirmojnë nëse keni hepatit B dhe se në çfarë stadi është gjendja.

Doktorit mund t’i lindë nevoja të marrë biopsi në hepar me anë të një procedure të thjeshtë. Doktori merr disa copëza shumë të vogla nga mëlçia juaj nëpërmjet një ageje të drejtuar nën ekografi, të cilat pasi përpunohen në laborator shihen në mikroskop dhe vlerësojnë dëmtimet e mëlçisë./Dr.Altin Cekodhima

You cannot copy content of this page